Monumente funerare – de ce sa alegi granitul ?

Crucile de lemn erau folosite drept monumente funerare de catre stramosii nostri. Insa, acestea se caracterizau prin simplitate si durata de viata scurta fata de materialele utilizate in zilele noastre pentru realizarea monumentelor. De aceea, oamenii au gasit solutii pentru produse mai durabile si mai calitative din punct de vedere estetic. Aceste solutii reprezinta utilizarea granitului sau a marmurei, doua materiale naturale care pot fi valorificate si in sectorul produselor funerare, nu doar in cel al constructiilor.

Casa Funerara Eva va intampina cu monumente funerare din granit, dar si din marmura, acestea fiind personalizate in functie de cererea fiecarui client. Produsele noastre sunt realizate de catre specialisti in domeniu, care stiu sa puna in valoare frumusetea acestor materiale. Finisajele si inscriptionarile acestora sunt cele care fac diferenta dintre un monument funerar realizat cu maiestrie si unul obisnuit.

Puteti apela la serviciile noastre oricand, echipa noastra fiind mereu alaturi de cei care au nevoie de sprijin in asemenea momente grele din viata. Ne tratam clientii cu profesionalism si seriozitate si ne onoram comenzile precum am stabilit inca de la inceput. Asadar, calitatea si promtitudinea sunt calitatile agentiei noastre, dar si preturile cat mai avantajoase.

Monumente funerare granit – o scurta descriere

Ce este granitul si de ce este este utilizat la realizarea acestor monumente funerare? Granitul este o roca masiva, care se formeaza la adancimi mari, din magma bogata in silicati. Acesta este utilizat cu precadere in domeniul constructiilor, fiind cea mai dura piatra dintre materialele de acest gen. De ce sa alegeti monumente funerare din granit? Pentru ca sunt rezistente in timp, nu se zgarie, pot fi lustruite astfel incat sa capete aspectul unei oglinzi si sunt disponibile intr-o multime de culori si modele.

Acesta poate fi modelat si prelucrat cu usurinta, ceea ce permite crearea unor monumente funerare complexe, cu forme deosebite. De asemenea, exista mai multe tipuri de granit , fiecare avand nuanta sa specifica. Asadar, puteti opta pentru nuante si culori precum: gri inchis sau deschis, negru, maroniu, rosu multicolor, verde inchis etc.

De exemplu, daca doriti monumente funerare simple, cu o infatisare cat mai discreta si la preturi cat mai avantajoase, puteti opta pentru granitul de culoare gri deschis. Cele de culoare gri mai inchis sunt caracterizate de eleganta si un stil aparte, insa nici combinatiile de nuante nu sunt excluse. Frumusetea granitului nu poate trece neobservata, indiferent de nuanta acestuia. Prin urmare, orice decizie ati lua, produsul finit nu va va dezamagi.

Comanda acum monumente funerare de la Casa Funerara Eva!

Nu stiti de unde sa comandati monumente funerare din granit sau marmura? Casa Funerara Eva va pune la dispozitie servicii si produse specifice ritualurilor funerare, la cele mai avantajoase preturi. Executam o multime de modele de cruci si monumente funerare si le personalizam conform specificatiilor dumneavoastra.

Mai mult, noi ne ocupam si de transportul acestora, pentru a ne asigura ca produsele ajung in cele mai bune conditii la destinatie. Pentru mai multe detalii despre noi si produsele noastre, accesati evafunerare.ro!