Alege monumente funerare din marmura personalizate complet!

Ce sunt monumentele funerare ? Acestea sunt folosite de oameni inca din cele mai vechi timpuri ca omagiu adus celor care au parasit aceasta lume. Pe de-o parte, acestea fac parte din traditia crestin-ortodoxa care ne invata cum sa procedam la inmormantari, iar pe de-o parte reprezinta un simbol al nemuriri pe pamant. Chiar daca parasim cu trupul aceasta lume, monumentele funerare au rolul de a ne face amintirea vie printre cei dragi.

Odata cu trecerea timpului, structura si designul acestora au evoluat, clasica cruce de lemn fiind acum inlocuita de materiale frumoase si rezistente. Asadar, Casa Funerara Eva va pune la dispozitie monumente funerare realizate cu grija si atentie la detalii din materiale precum granitul si marmura. Datorita profesionalismului si experientei dobandite de-a lungul anilor, reusim sa personalizam aceste monumente conform indicatiilor dumneavoastra.

De asemenea, va oferim multe alte servicii si produse, precum: sicrie, pachete funerare, coroane funerare, servicii de fotoceramica, servicii de repatriere si altele. Stim ca este dificil sa te ocupi de atatea in momente pline de durere, de aceea ne dorim sa fim un partener de incredere pentru dumneavoastra, care sa va usureze datoria pe care o aveti fata de familie si cel care a parasit aceasta lume.

Monumente funerare marmura – caracteristici generale

Ce este marmura ? Aceasta roca metamorfica are in componenta o pondere mare de calcit si se obtine prin metamorfoza calcarului. Din punct de vedere cromatic, marmura exista intr-o paleta larga de culori, precum: alb, negru, cenusiu, gri, rosu. Aceste culori se datoreaza unor impuritati care s-au strecurat in timpul formarii acesteia. Daca se doreste un finisaj perfect, acesta poate fi obtinut cu ajutorul granulatiei potrivite.

La ce se mai utilizeaza marmura? In fara de monumente funerare, aceasta este folosita pentru obtinerea blaturilor de bucatarie, pardoseli, placarea peretilor si alte accesorii. Chiar daca marmura se poate zgaria sau pata cu usurinta, specialistii in monumente funerare au grija sa foloseasca solutii si produse speciale de curatare si mentinere, pentru ca aceasta sa nu-si piarda luciul in timp. Insa, marmura este un material ideal pentru aceste monumente care sunt amplasate afara.

Vantul, ploaia, razele soarelui, praful sau alti factori nu reusesc sa degradeze aceste monumente funerare din marmura. Prin urmare, cu putina intretinere veti scapa de orice grija pentru multi ani de zile. Si desigur, marmura poate fi combinata cu alte roci sau materiale, pentru ca aspectul produsului final sa fie unul deosebit.

Casa Funerara Eva – locul ideal de unde puteti achzitiona monumente funerare

Niciun om nu este vesnic si fiecare dintre noi va pasi in lumina intr-o buna zi. Insa, amintirea unei persoane poate fi omagiata cu ajutorul unor monumente funerare realizate cu maiestrie, pe care le puteti comanda de la Casa Funerara Eva. Noi va oferim astfel de produse fabricate din marmura sau granit, precum si alte accesorii.

Preturile noastre sunt accesibile si puteti achita suma finala in rate, pentru a nu face un efort financiar prea mare. De asemenea, ne ocupam de transport si va oferim si consultanta, pentru a lua cea mai buna decizie.