Monumente funerare – opere de arta la preturi avantajoase

Monumentele funerare nu mai seamana deloc cu ceea ce au reprezentat in trecut. Oamenii isi doresc monumente cat mai deosebite, care de cele mai multe ori se transforma in mici opere de arta parasite intr-un cimitir. Insa nimic nu este mai important decat omagierea celor decedati asa cum se cuvine, respectand totodata traditia crestina, dar si doleantele familiei si apropiatilor. Pentru aceasta, agentiile funerare va intampina cu diverse oferte, care mai de care mai atractive.

Disponibile intr-o varietate de culori si modele, monumentele funerare de la Casa Funerara Eva sunt destinate tuturor celor care trec prin durerea provocata de pierderea unei persoane dragi. Noi va oferim monumente funerare realizate cu maiestrie din marmura sau granit, la cele mai accesibile preturi. Mai mult, incercam sa va ajutam cat putem si va oferim posibilitatea de a plati in rate, avand in vedere costurile crescute ale serviciilor si produselor ce tin de o inmormantare.

Nu doar monumentele funerare sunt la mare cerere, ci si alte accesorii precum felinarele funerare. Acestea pot fi realizate din tabla sau chiar din marmura si sunt disponibile in diverse modele, culori si forme. Fiecare produs pe care il furnizam este conceput cu atentie la detalii si respecta toate cerintele dumneavoastra.

Monumente funerare – pastreaza amintirea celor dragi

Oamenii obisnuiesc sa ataseze mesaje si poze pe monumetele funerare ale celor dragi, pentru ca amintirea acestora sa ramana vie. Indiferent ca optati pentru monumente funerare din granit sau marmura, personalizarea se va face cu ajutorul unor tehnologii moderne, care vor asigura rezistenta lucrarii o perioada lunga de timp. asadar, se vor inscriptiona numele, data nasterii si cea a mortii, precum si cateva vorbe frumoase , insotite de o poza. Acesta este modelul standard, insa personalizarea se poate face in functie ce cerintele fiecaruia dintre dumneavoastra.

In ceea ce priveste marmura, aceasta este mult mai usor de inscriptionat, fiind mai putin dura decat granitul. Cu toate acestea, ambele sunt utilizate cu predilectie pentru fabricarea acestor monumente funerare deosebite. Imaginea celui decedat este aplicata pe monument cu ajutorul fotoceramicii, o tehnologie foarte rezistenta in timp. Aceste placute din fotoceramica nu se degradeaza si nu isi pierd din intensitatea culorilor.

Desigur, puteti comanda monumente funerare cat mai simple, in forma clasica de cruce, care sa fie doar inscriptionate cu principalele informatii. Insa finisajele perfecte si culorile deosebite fac din orice astfel de monument o mica opera de arta, indiferent de simplitatea acestuia.

Casa Funerara Eva – locul unde gasesti cele mai frumoase monumente funerare !

Daca sunteti in cautare de monumente funerare deosebite, Casa Funerara Eva este locul ideal. Noi va punem la dispozitie o gama variata de monumente funerare din granit si marmura, realizate in tot felul de forme, dimensiuni, culori si modele. In functie de preferintele dumneavoastra, produsele pot fi personalizate astfel incat sa va indeplinim dorinta.

Colaborarile noastre cu clientii se bazeaza pe respect, discretie si promptitudine, de aceea va asiguram ca veti fi multumiti de serviciile si produsele noastre. Pentru comenzi sau detalii, accesati evafunerare.ro !