Personalizeaza-ti fotoceramica funerara !

Societatea nostra va pune la dispozitie posibilitatea de a personaliza placuta fotoceramica in functie de dorinta dumneavoastra , puteti alege sa adaugati persoanei dragi un costum, pulover, camasa , taior. rochita  chiar si un fundal cu un continut diversificat dela paduri, plaje, cer albastru, munti, pajiste, camp inflorit etc. Cele mai multe dintre fotografii sunt efectuate in conditii care nu sunt intotdeauna utile in acest caz din acest motiv aveti posibilitatea de a alege cum doriti sa apara pe placuta fotoceramica.

Societatea nostra va pune la dispozitie posibilitatea de a personaliza placuta fotoceramica in functie de dorinta dumneavoastra , puteti alege sa adaugati persoanei dragi un costum, pulover, camasa , taior. rochita  chiar si un fundal cu un continut diversificat dela paduri, plaje, cer albastru, munti, pajiste, camp inflorit etc.

Cele mai multe dintre fotografii sunt efectuate in conditii care nu sunt intotdeauna utile in acest caz din acest motiv aveti posibilitatea de a alege cum doriti sa apara pe placuta fotoceramica. Este suficient sa rasfoiti catalogul nostru sa alegeti modelul dorit si sa completati casutele recomandate cu ciferele aferente optiunilor dumneavoastra. Realizam editare profesionala ceea ce rezulta un produs finit extraordinar. Termenul de finalizare este de cca. 7 zile.

Placutele sunt garantate peste 20 ani, nu isi pierd din culoare , nu se pateaza nu se zgarie. Societatea nostra accepta plata si comanda online. Placutele se pot livra prin curier contracost. Acceptam plata in 6 rate.