Monumente funerare din marmura si granit

Marmura este o rocă metamorfică, având in compoziție în cea mai mare parte calcit si fiind obținută prin metamorfoza calcarului. Numele marmurei provine din limba greacă veche, care înseamnă μαρμαίρειν = a străluci. Marmura se găsește in următoarele culori: albă, cenușie, gri, neagră și roșie.

Granitul este considerata o roca masiva magmatica, cu cristale având dimensiunea de câțiva milimetri, care se găsește la adâncimi mari, având in compoziție cuarț, feldspat sau minerale de culoare închisa precum mica. Granitul este un material destul de dur, rezistent la flexare, ideal pentru a prelua si suporta greutăți mari. De asemenea granitul este rezistent la acțiunea multor acizi si soluții caustice. Granitul este folosit deseori la blaturi de bucătărie, chiuvete, bai si dușuri pentru ca rezista in timp, nu se pătează ,nu se zgârie, , nu este afectat de variațiile de temperatura, si își păstrează culoarea.

Marmura si granitul se folosesc cu predilecție si in domeniul funerar fiind considerata cea mai populara alegre de foarte mulți ani, granitul de exemplu se găsește si in interiorul piramidelor fiind considerat încă de atunci un material rezistent in timp si cu o durata de viată foarte mare. Granitul este folosit in ziua de azi foarte mult si in domeniul construcțiilor datorita elegantei de care da dovada. In lume marmura si granitul sunt folosite cu predilecție in execuția lucrărilor funerare.

Monumentele funerare sunt cele mai bune materiale care pot păstra perfect amintirea celor dragi. Casa Funerara Eva comercializează o gama diversificate de monumente funerare din marmura si granit. Deținem o gama de modele deosebite care au design elegant cu o durabilitate foarte mare, materialele folosite sunt autohtone sau din import. Monumentele noastre sunt prelucrate in tara in funcție de dorința clientului. Personalizarea ei se face după o discuție in prealabil si după ce clientul si-a dat acordul final. Monumentele funerare se pot inscripționa si personaliza . Preturile noastre sunt decente iar serviciile sunt de calitate. Personalul care se ocupa de monumentele funerare este bine instruit iar aparatura tehnica este de ultima generație. Preturile noastre pornesc de la 600 lei , asiguram transportul de la noi la locația clientului. Produsele se pot afla pe stoc sau pot fi achiziționata pe comanda.

Casa funerara Eva ofera posibilitatea clientilor de a achita in 10 rate fixe fara dobanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *