Sfaturi de achizitie a placii fotoceramice

Când cumpărați o placa ceramica alb-negru, sepia sau color pentru piatra de temelie, trebuie să țineți cont de toți factorii de mediu la care va fi expusa fotoceramica. Veți avea nevoie să înțelegeți care dintre alegeri vi se potrivesc.
Fotografiile arse pe placile ceramice sunt impermeabile la contactul cu apa, sunt mai rezistente la fisuri atunci când sunt instalate folosind un amestec de mortar sau solutii dedicate.

 

 


Dacă hotariti sa achizitionati o placa ceramica care se va monta într-un cimitir situat in zone cu temperaturi care variaza foarte mult este indicat sa alegeti o firma care produce placi ceramice de calitate, altfel veti fi nevoit sa inlocuiti produsul la scurt timp. In factor important in tot acest proces este si materialul pe care il veti utiliza la aplicarea placii ceramice. Recomandam solutii speciale , impermeabile, putin siliconate si cu timp de lipire rapid. Locul ales pe cruce trebuie pregatit in prealabil, sters de praf astfel incat adezivul sa se poata prinde foarte bine din prima incercare. Ca un ultim pas recomandam sa chituiti placa de jur imprejur pentru a preveni infiltratiile de apa.