Traditii si obiceiuri neobisnuite

Tradiții si obiceiuri neobișnuite

Lumea este plină de lucruri ciudate si in privinta ritualurilor de inmormantare. Diversitatea tradițiilor si a locurilor unde ne naștem, trăim si murim își pun amprenta pe felul in care reacționam atunci când organizam diferite evenimente din viată noastră. Diferențele de cultura, religie, naționalitate ne face să fim unici și interesanți. Pentru a evidenția aceste diferențe va prezentam diferite tipuri de servicii funerare, obiceiuri și tradiții bizare, care nu numai că vă surprinde, ci vă face să vă simțiți mulțumiți de propriile dvs. tradiții.

  • Boxerul Christopher Rivera Amaro care a fost ucis a fost așezat în colțului unui ring de box Oamenii care au participat la înmormântarea lui din San Juan, în februarie 2014, l-au găsit în picioare, cu o gluga galbenă pe cap, cu ochelari de soare și cu toate mănușile preferate de box albastre.
  • In 2012 Deff Yinguen din Tailanda s-a căsătorit cu iubita lui moartă în timpul slujbei de înmormântare. Prietena lui Kamsook a murit într-un accident de mașina înainte de căsătorie.
  • David Morales Colon ucis la 22 de ani a fost pus a fost așezat la funeralii pe motocicleta lui. Omul care a fost pus în căutarea lui motocicleta la trezirea lui
  • Angel Pantoja Media 24 ani din Puerto Rico a fost așezat în picioare în casa mamei sale toata procedura a fost posibila datorita unui proces de îmbălsămare special.
  • Billy Standley din Mechanicsburg, a dorit sa fie îngropat stand pe Harley Davidson, pentru a putea fi posibil s-a utilizat un sicriu special din plexiglas.

IFrame